Szia!

Örülök, hogy rátaláltál az oldalra, mert ez azt jelenti, hogy te is művészet rajongó vagy, és szeretnél közelebb kerülni az alkotás öröméhez.

A festésen keresztül segítek neked, hogy ezt megvalósítsd.

A Festőstúdióban egyedülálló módon, igazi műteremben vehetsz részt foglalkozásokon. Az ihletet már ez a csodálatos környezet is biztosítja számodra. A festésekhez minden alapanyagot előkészítünk, és a segítséget, hozzáértő, diplomás művészek adják neked.

Festészeti eseményeinken előképzettség nem szükséges, az alapoktól indulunk. Megtanítjuk, hogyan fogd az ecsetet, hogyan használd a festéket és keverd a színeket. Megmutatjuk neked, hogyan alkoss olyan képet, amit utána büszkén teszel ki otthonodban vagy adsz ajándékba. Nagy művészek útján haladva tanulunk, hogy az elkészült festmény igazi műalkotás legyen.

Kreatív foglalkozásainkon kipróbálhatod magad, és kikapcsolhatsz a hétköznapokból.

Érkezz egyedül vagy barátokkal, vagy szervezzetek csapatépítő programot hozzánk, mi szívesen látunk.

Ha komolyabban érdekel a képzőművészet és szívesen hallasz róla minél többet, akkor várunk Előadásainkon.

Festő tanfolyamainkat és Táborainkat pedig neked találták ki, ha elmerülnél a művészeti technikák rejtelmeiben.

Pár sorban elmesélem neked a történetem:

Szántó Nikolett, festő-restaurátor művész vagyok, a Festőstúdió alapítója.
Közel 25 éve foglalkozom festészettel. Az ez idő alatt megszerzett tapasztalataimat szeretném megosztani veled, hogy segítségemmel te is egy igazi festő bőrébe bújhass.

Már egész kiskoromban megmutatkozott a művészetekhez való vonzódásom. Kisiskolásként kezdtem zene-, tánc- és képzőművészettel is foglalkozni. A középiskola előtt azonban válaszút elé kerültem, dönteni kellett, hogy mivel szeretnék igazán foglalkozni. A képzőművészet és az animáció rajzolás győzött, és a felkészülés után jelentkeztem a Magyar Képzőművészeti Szakközépiskola Játékkészítő szakára. A tinédzserek makacsságával ragaszkodtam ahhoz, hogy én nem fogok festeni. Ám a középiskola éveiben kiderült, hogy a festés az, amiben igazán ki tudok teljesedni. Az egyik évben festménymásolatot kellett készíteni, amit – saját meglepetésemre is- nagyon élveztem. Kiélhettem benne a maximalizmusomat, kihívást jelentett számomra, és hihetetlen örömet éreztem, mikor elkészültem vele. Tanáraim biztatására a Képzőművészeti Egyetem Festő- Restaurátor tanszékére jelentkeztem, és tanulmányaimat ott folytattam. Itt kerültem igazán közel a festéshez, mivel a művészettörténeten túl, megismerhettem a műtárgyak, festékek anyagát, összetételét, a művészet igazi alkotóköveit. Hogyan készül a vászon, vagy egy freskó alapjaként szolgáló vakolat, mitől jó egy festék, és hogyan tudunk több száz éves műveket is megmenteni és megőrizni a jövő számára. Csodás mestereimnek köszönhetően sok mindent megtanulhattam, és ahogyan őket, engem is nagy örömmel tölt el, ha ezt az élményt és tudást átadhatom, és segíthetek céljaid elérésében.

Várlak, ha neked is álmod, hogy egyszer alkothass. Gyere el a Festőstúdióba, ahol együtt festhetünk, fejlődhetünk és átélhetjük az alkotás örömét.