Válassz eseményeink közül

Többféle lehetőséget biztosítunk, hogy a számodra legjobbat választhasd.
Festészeti események

Ha többre vágysz, mint egy élményfestés, szeretnél kikapcsolódni és többet megtudni a művészetről, emellett kipróbálnád milyen egy igazi műteremben festeni, gyere el hozzánk, egyedül vagy barátokkal.

Az események menete:
Előadás az adott művészettörténeti irányzatról.
Az esemény képének megfestése Szántó Nikolett festő-restaurátor művész segítségével.

Részletek
Részletek
Kreatív foglalkozások

Minden ami a kreatív énedet fejleszti és örömmel tölti el, amit már régóta megcsinálnál, kipróbálnál. Használati tárgyak amik sokkal jobban mutatnának otthon, ha a te kezeid munkája, és a te ízlésed világa. Az interneten szörfözők kedvéért minden ami a DIY és a Craft témakörében benne van.

 

Hamarosan...

Részletek
Részletek
Tanfolyamok

Szeretnél a festészeti technikák kulisszái mögé látni? Többet megtudni a anyaghasználatról, a rajzolás alapjairól. Válassz hamarosan induló kurzusaink közül, és gyarapítsd a tudásodat.

 

Részletek
Részletek
Előadások

Érdekességek a művészet világából, művészettörténeti, technikai előadások. Kiemelkedő alkotók izgalmas életműveiről, meghatározó alkotásokról, műtárgyak születéséről és utóéletéről, stílusteremtő művészekről.
Saját és vendégelőadóink prezentálásában. Kellemes, baráti légkörben, csodálatos műtermi környezetben várunk.

 

Hamarosan...


 

Részletek
Részletek
Tábor

Többnapos tematikus táborok, ahol a tanfolyamok nyújtotta lehetőségeket intenzívebb formában tudod hasznosítani. Festészeti technikák, gyakorlati és elméleti oktatások, vendégoktatók, és sok élmény vár rád.

 

Hamarosan...

Részletek
Részletek